Мій сайт

Меню сайту

Категорії розділу
Розробки уроків з біології. 7 клас. [61]
Розробки уроків з біології. 8 клас. [71]
Розробки уроків з біології. 9 клас. [93]
Розробки уроків з біології. 10 клас. [46]
Розробки уроків з біології. 11 клас. [48]
Головна » Статті » Розробки уроків з біології » Розробки уроків з біології. 10 клас.

Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінювання продуктів харчування

Тема: Застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінювання продуктів харчування

Цілі уроку: навчити учнів правильного застосування знань про хімічний склад живих організмів для оцінювання продуктів харчування; закріпити вироблені знання шляхом виконання практичної роботи.

Обладнання й матеріали: таблиці «Хімічний склад і калорійність основних продуктів харчування», « Функції та джерела вітамінів », «Добова потреба людини в поживних речовинах », підручник.

Базові поняття й терміни: білки, жири, вуглеводи, вітаміни, калорійність, добова потреба, продукти харчування.



Джерело: http://biology.ucoz.ua/load/rozrobki_urokiv_z_biologiji/rozrobki_urokiv_z_biologiji_10_klas/zastosuvannja_znan_pro_khimi
Категорія: Розробки уроків з біології. 10 клас. | Додав: sanseich (14.09.2013)
Переглядів: 556 | Теги: біологія в школі, розробки уроків з біології, біологія 10 клас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Форма входу
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кількість користувачів сайту:
1379

Статистика реєстрацій
За сьогодні: 0
За вчора: 0
За 7 днів: 1
За місяць: 1
 

Вітаємо новачків сайту
  • lilja
  • allasachuk
  • vikazychenko
  • olena19121977
  • Illya-Tokar
  • zhenyaromanyuk85
  • vlashhuk80
  • lenayanchuk89
  • alya20071995
  • vladlife98

  • Copyright MyCorp © 2017
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz